donderdag 29 mei 2014

Where should I apply my perfume?

Dat vroeg een jonge vrouw ooit aan Coco Chanel. Coco antwoordde: 'Where you want to be kissed.' Met deze tips leer je hoe je parfum het beste aan kan brengen.

Lekker ruikend haar
Spuit parfum op je borstel en borstel je haar. Zo verspreid de geur in je haar. Elke keer als je haren bewegen, komt er een vlaag van die lekkere geur voorbij. Breng nooit parfum direct op je haar aan. Het hoge alcoholgehalte droogt je haar uit. 


Langdurig plezier
Koop bodyproducten uit de lijn van je favoriete parfum, zoals de deodorant, de body lotion en de douchegel. Als je al deze producten samen gebruikt, dan blijft de geur beter zitten en wordt de geur ook nog eens versterkt. Je ruikt de gehele dag door naar je favoriete geur. Heel je lichaam is onthult in je favoriete parfum.


Niet wrijven
Vaak zie je mensen als ze parfum op hun polsen hebben aangebracht, hun polsen op elkaar wrijven. Niet doen! Dit maakt bestanddelen uit de geur kapot, waardoor de geur minder tot haar recht zal komen. Ook zal de geur sneller verdwijnen. Laat de parfum op je huid opdrogen, schud desnoods je polsen.

Warme huid
Een parfum houdt het beste op een warme huid. Daarom is het een tip om je parfum aan te brengen na het douchen. Breng je parfum aan op plekjes waar je lichaam het warmst is, zoals je polsen, hals, achter de oren en/of borst. De warmte zorgt ervoor dat je parfum goed blijft ruiken.

Allergie
Ben je allergisch voor parfum? Spuit de parfum op je kleren, zodat de geur niet in aanraking komt met je huid. Pas op met bepaalde stoffen en kleuren: het is verstandig om geen parfum op delicate stoffen te spuiten. Spuit de parfum altijd op je kleren van een afstandje, zodat er geen vlekken kunnen ontstaan.

Afstand
Als je parfum opspuit, zorg dat er dan genoeg afstand wordt bewaard tussen het flesje en je huid. Houd het flesje 15 tot 20 cm van je huid. Dan wordt de geur goed verdeeld en heb je niet teveel parfum op één plek.



bron foto: weheartit

Geen opmerkingen:

Een reactie posten