maandag 12 mei 2014

Grenzeloze liefde

Liefde kent geen grenzen. Het overkomt je gewoon. Als je je prins op het witte paard nog niet hebt gevonden, betekent het niet dat er geen speciaal iemand voor jou is weggelegd. Je moet hem of haar nog ontmoeten. Misschien is de ware liefde voor jou niet te vinden in de supermarkt om de hoek, maar op een tropisch eiland. Kijk maar naar het programma Grenzeloos Verliefd. Ondanks dat het erg moeilijk is om een langeafstandsrelatie te hebben, hebben ze er alles voor over. Ze hebben namelijk het geluk met elkaar gevonden. Je hebt er geen grip op, op wie je wel verliefd wordt en op wie niet. Zou jij vol in het avontuur duiken als je verliefd wordt op iemand uit een ander land?

Vakantieliefde of de ware?
Op vakantie is alles fijn. Even geen stress, maar heerlijk genieten. Dat je die leuke jongen hebt ontmoet, is een leuke bijkomstigheid. Jullie hebben het erg gezellig samen en er lijkt iets op te bloeien. Dat gevoel wordt alleen maar sterker en je ziet er al tegenop om naar huis te gaan. Het liefste zou je nog langer de tijd met hem door willen brengen, maar zou hij dat ook willen? Of ziet hij jou alleen als een vakantie-flirt? Praat er met elkaar over op de laatste dag. Wees eerlijk. Ook al wijst hij je af, je hebt het tenminste geprobeerd. Anders zou je misschien wel spijt krijgen. Wilt hij ook graag contact houden? Voeg elkaar toe op facebook en schrijf brieven of mail elkaar. Ben je weer in je thuisland en ondanks alle stress en drukte is de klik er nog steeds? Dan is er een grote kans dat het meer is dan een gewone vakantieliefde.

Herenigen
Jullie hebben al een lange tijd contact en je mist hem enorm. Je verlangt terug naar die goede tijd die jullie samen hadden. Dan zou het een slimme stap kunnen zijn om elkaar weer te ontmoeten. Denk goed over dingen na zoals: hoe lang ga je? Komt hij naar jou toe of jij naar hem? Verblijf je in een hotel of blijf je bij hem slapen? Als het echte liefde is, dan heb je alles voor elkaar over. Zoals Vanessa Carlton zingt in A Thousand Miles: you know i would walk a thousand miles if i could, just see you tonight.

Pas op
De jongen van je dromen is niet altijd even oprecht als je denkt. Vraagt hij je om geld, omdat hij geldproblemen heeft? Hoe hard het ook klinkt, spring niet meteen voor hem in de bres. Want hoe goed ken je hem eigenlijk? Er worden vaak genoeg mensen opgelicht. Dan zit jij met liefdesverdriet en flink wat geld minder. Wees dus voorzichtig.



bron foto: weheartit

Geen opmerkingen:

Een reactie posten