maandag 5 mei 2014

Love yourself


We worden overspoeld met artikelen over afvallen, gezond eten en sporten. Het is belangrijk voor een gezonde levensstijl om te sporten en te eten, maar het is daarbij ook belangrijk om van jezelf te houden.


Hier wat tips om van jezelf te (leren) houden:

~ Geef jezelf elke dag een compliment: kijk in de spiegel en geef jezelf een compliment. Bijvoorbeeld: mijn haar zit mooi vandaag. Door dit elke dag te doen, leer je steeds meer mooie dingen aan jezelf te zien.

~ Beloon jezelf: heb je vandaag in de gymles je hoogtevrees overwonnen en ben je in de touwen geklommen? Of heb je een voldoende gehaald voor die moeilijke toets? Trakteer jezelf op iets lekkers of ga met vriendinnen winkelen! Zoiets is het vieren waard. Wees trots op jezelf!

~ Geef anderen een compliment: je bent niet de enige die zich weleens onzeker voelt, geef daarom eens iemand een compliment! Hij of zij zal zich beter voelen en jij daardoor ook.

~ Lach: een lach werkt aanstekelijk. Als jij lacht, lachen anderen met je mee. Je zult positief denken en beter in je vel zitten. Door te lachen maak je een stofje aan waardoor je je gelukkig voelt. Weg met alle negativiteit! Lach en straal.

~ Benadruk je mooie kanten: heb je mooie lippen? Doe een classy rode lippenstift op. Heb je prachtige benen? Draag een cute rokje. Je zult jezelf de hele dag mooi voelen!



Probeer deze tips eens uit en kijk wat ze voor je kunnen doen. Van jezelf houden en een positieve kijk hebben gaat niet 1 2 3, dus geef niet meteen op. Je kunt het! Onthoud: iedereen is goed zoals hij of zij is.


Heel veel succes.



bron foto: weheartit


Geen opmerkingen:

Een reactie posten