maandag 19 mei 2014

A Beautiful Story sieraden



Deze fairtrade en handgemaakte sieraden van A Beautiful Story dragen allemaal hun eigen unieke verhaal met zich mee. Kralen met vrolijke kleurtjes, eeuwenoude symbolieken en bijzondere materialen worden gebruikt voor de armbandjes, kettingen en ringen van het merk. Op de site van A Beautiful Story kan je alles lezen over de betekenis van de symbolen, kleuren en werking van de edelstenen. Zo vind je een sieraad, wat perfect bij jou past. Er past een sieraad bij elk levensverhaal. 



Het doel van A Beautiful Story is om op hun eigen manier de wereld een stukje mooier te maken door zich in te zetten voor fairtrade en duurzame handel. Fairtrade is eerlijke handel met een eerlijke prijs, creëren van kansen en met aandacht voor het milieu ondernemen. Zo geven ze mensen in ontwikkelingslanden de kans om hun talenten naar de markt te brengen. Een erg mooi initiatief. 

















Mooie verhalen over andere culturen, landen en eeuwenoude wijsheden vormen de basis en inspiratie van de ontwerpen. De verhalen worden door middel van het gebruik van materialen uitgedrukt. Zo heeft elke kleur, steen en symbool een eigen betekenis en wordt elke combinatie een uniek verhaal.

Koop een sieraad van A Beautiful Story en je steunt de organisatie in hun goede doel én je loopt rond met een prachtig sieraad dat een eigen verhaal met zich meedraagt. Unieker dan dat kan haast niet. Kijk op de site voor verkooppunten.


bron foto's: a beautiful story 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten