dinsdag 13 mei 2014

Kissable red lips

Rode lippenstift is erg mooi, maar lastig om aan te brengen. Één klein foutje en je hebt rode lippenstift overal zitten, behalve op je lippen. Volg deze stappen voor kissable rode lippen.

1. Verwijder eerst loszittende velletjes met een lipscrub. Heb je geen lipscrub? Maak er dan zelf eentje van honing en suiker.

2. Gebruik een rood lipliner (bijpassende rode kleur als de rode lippenstift) en volg de rand van je lippen. Teken niet buiten de lijntjes, dat ziet er nep uit. Het is de bedoeling dat je de contouren van je lippen accentueert. Kleur de rest van je lippen in met het lipliner, dan blijft je lippenstift langer zitten.


3.
Breng je rode lippenstift aan met een lippenpenseel. Zo gebruik je niet teveel lippenstift en kan je het secuur aanbrengen.

4. Dep je lippen af met een tissue en breng de lippenstift nog een keer aan met het lippenpenseel, voor een langdurig resultaat.

5. Wil je voorkomen dat er lippenstift op je tanden komt? Steek je wijsvinger in je mond, sluit je lippen eromheen en haal je vinger uit je mond.

6. Als finishing touch, kan je nog een kleine hoeveelheid lipgloss aanbrengen. Dit laat je lippen voller lijken en geven je lippen een subtiele glans.

Tadaa, nu heb je verleidelijke, rode lippen. Perfect voor allerlei gelegenheden.



bron foto: weheartit

Geen opmerkingen:

Een reactie posten