woensdag 28 mei 2014

Een mascara voor elk gewenst effect

Je staat in de winkel te kijken naar een assortiment van wel twintig verschillende mascara's. Help! Welke moet je nou kiezen? Geen nood. In deze blog leg ik uit welke effecten een mascara borsteltje heeft. Zo weet je wat een mascara voor je wimpers kan doen en welke het beste bij je past. 

Extra volume
Wil je graag volle wimpers met veel volume? Ga dan voor een mascara met een dik en groot borsteltje.

Geen klontjes
Een borsteltje dat een beetje gebogen is - naar de vorm van je wimpers - laat geen klonten achter. Je wimpers worden dan mooi van elkaar gescheiden gehouden. 




















Lengte
Een flexibel borstel geeft je wimpers meer lengte. Iedere wimper wordt gekleurd, van de aanzet tot aan de punt. Zelfs de kleinste wimpertjes in de hoeken van je ogen krijgen lengte. Als je een flexibel borsteltje hebt die ook nog eens gevormd is naar je oog, dan wordt er echt geen één wimper overgeslagen. Een gekromde borstel zorgt er ook nog eens voor dat je wimpers omhoog worden geduwd, waardoor je nog meer lengte krijgt.

Amandelvormige ogen
Een asymmetrisch borsteltje zorgt ervoor dat je buitenste wimpers het meeste volume krijgen. Daardoor zien je ogen er meer amandelvormig uit. Een soort optisch bedrog, waardoor je een verleidelijke oogopslag krijgt. Je buitenste wimpers worden extra veel gelift.

Controle
Heb je korte wimpers of vind je het lastig om mascara op te doen? Koop dan een dun mascara borsteltje. Hiermee heb je de meeste controle als je de mascara aanbrengt. Bij korte wimpers is het dan ook een stuk gemakkelijker om zelfs het begin van je wimpers te bereiken.



bron foto: weheartit

Geen opmerkingen:

Een reactie posten