donderdag 29 mei 2014

Grenzen bestaan niet

Ik kan dat niet. Dat durf ik niet. Dat gaat me nooit lukken. Je geeft toe aan de dingen die je jezelf influistert en laat een kans aan je voorbijgaan. Waarom laten we ons tegenhouden door nietszeggende grenzen die alleen in ons hoofd bestaan, ingefluisterd door een duister stemmetje. Grenzen zijn ontastbaar, maar wij laten onszelf geloven dat ze er wel zijn. 

Als je jezelf grenzen oplegt, dan bouw je een muur om je heen. Je voelt je daar veilig. Alles lijkt er perfect, maar dat is schijn. Het enige wat je zult zien is een stukje van de lucht als je omhoog kijkt. De eindeloze horizon is achter de muur verdwenen. Je begint pas echt te leven, wanneer je uit die veilige zone stapt. Je kunt zoveel meer als je denkt, nu is de tijd om dat te ontdekken.

Er bestaan geen grenzen. Niets zal nog onmogelijk lijken, als we onze negatieve gedachtes naar positieve gedachtes veranderen. Haal die muur naar beneden en begin te leven. Maak fouten en leer ervan. Het is zo bevrijdend om te leven in een wereld waar je jezelf geen grenzen oplegt. Opeens zie je overal mogelijkheden en kansen. Neem die kansen met open armen aan en er zullen nieuwe deuren voor je openen.


bron plaatje: xoxo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten