woensdag 21 mei 2014

Beautiful bold brows



Donkere, opvallende wenkbrauwen zijn in. De wenkbrauwen van Lily Collins zijn zo populair, dat ze een eigen twitter-pagina hebben. Wil je net zulke mooie wenkbrauwen als Cara Delevingne en Lily Collins? Volg dan deze stappen en tips voor volle en aanwezige wenkbrauwen. 

Benodigdheden
~ Pincet
~ Wenkbrauwborstel (heb je die niet? gebruik een oude mascaraborstel, maak 'm wel schoon voordat je het borsteltje gebruikt.)
~ Oogpotlood (één / twee tinten donkerder als je eigen kleur)
~ Wenkbrauwgel (doorzichtig als je bij je eigen kleur wilt houden, pak een iets - één a twee tinten - donkerder kleur als je eigen wenkbrauw als je een donkerder effect wilt.)
~ Watjes en make-up remover

Stappen
1. Haal overige haartjes weg met het pincet. Blijf trouw aan je vorm. Je wil niet meer dan de verdwaalde haartjes weghalen, want je wil het effect van volle wenkbrauwen. Door alleen de overige haartjes aan de onderkant van je wenkbrauw weg te halen, zie je er al meer verzorgd uit. Haal nooit haartjes boven je wenkbrauw weg. Pas op met teveel weghalen, want je wenkbrauwen geven vorm aan je gezicht.
2. Gebruik je wenkbrauwborsteltje om de haartjes van je wenkbrauwen netjes te kammen. Kam met de richting waarin de haartjes groeien mee.
3. Volg met een wenkbrauwpotlood de bovenste lijn van je wenkbrauw. Teken niet erboven, maar volg de bovenste lijn, zodat deze lijn wordt geaccentueerd. Het ziet er nep uit als je een extra lijn erboven tekent, maar geeft vorm als je je wenkbrauwlijn volgt. Begin bij de binnenste hoek van je wenkbrauw en volg de vorm van je wenkbrauw naar het uiteinde van de wenkbrauw.
4. Doe pas na het gebruik van het potlood (of eventueel poeder als je dat nog wilt gebruiken) de wenkbrauwgel op. Als je de wenkbrauwgel op doet en er komt wat op je gezicht te zitten, haal dat dan weg met een watje en make-up remover.

Tips
~ Een goede wenkbrauwgel blijft de hele dag zitten.
~ Door wenkbrauwgel te gebruiken gaan de haartjes van je wenkbrauwen niet in de war zitten. Zo blijven je wenkbrauwen heel de dag in shape.
~ Vind je het lastig om zelf haartjes weg te halen? Laat het doen door een professional. Geef het goed aan als je wilt dat er niet te veel wordt weggehaald. Eenmaal weg groeit het niet zo snel terug.
~ Epileer je wenkbrauwen bij goed licht, zodat je niks mist.



Bron foto's: weheartit

Geen opmerkingen:

Een reactie posten