zondag 11 mei 2014

100 happy days

In onze hectische levens hebben we nauwelijks tijd om te genieten van de kleine dingen. Om je gelukkig te voelen voor echt een lange tijd, moet je in het hier en nu leven en die momenten waarderen. Deze challenge daagt je uit om 100 dagen, elke dag bewust te zijn over de dingen die je blij maken. Het is gebleken dat 71% van de mensen die meedoen aan deze challenge, zijn gestopt. Waarom? Omdat ze geen tijd hadden. Geen tijd hebben om gelukkig te zijn? Dat klinkt wel erg treurig. Kan jij deze challenge aan?

Post elke dag een foto op je social media van iets wat je die dag blij maakt met #100happydays. Van verjaardagsfeestjes tot puppy's, zolang het jou een fijn gevoel geeft. Het is niet de bedoeling dat je gaat opscheppen of foto's post met het doel om anderen jaloers te maken. Je moet wel eerlijk naar jezelf blijven, want anders levert het je niks op. Deze challenge doe je voor jezelf. Je deelt je geluk, dan kan je het vermenigvuldigen.

Mensen die de challenge hebben gedaan, zeggen dat ze nu vanzelf merken wat hun blij maakt. Ze voelen zich gelukkiger, positiever en realiseren zich wat ze hebben. Geen tijd is geen goed excuus. Voor geluk mag je echt wel wat tijd vrij maken. Ga jij deze challenge aan? Neem een kijkje op de site van 100happydays. Een erg leuk initiatief. Ik zeg: doen!




bron foto: pinterest



Geen opmerkingen:

Een reactie posten