vrijdag 9 mei 2014

Reasons to believe in yourself

Soms zit het je allemaal niet mee. Het liefste zou je willen opgeven, maar juist op deze momenten moet je doorzetten. Hoe doe je dat dan? Door in jezelf te geloven. Je zult dan krachten ontdekken die je nog nooit eerder hebt gekend en je kan dan alles aan. Denk maar aan de quote van deze maand: believe you can and you're halfway there. Je bent zoveel sterker dan je denkt, als je maar gelooft in jezelf.

                                                           


~ Je bent uniek zoals je bent, dus laat je niet veranderen. Jij hebt capaciteiten die niemand anders heeft, dus maak daar gebruik van!

~ Geloof niet in vooroordelen. Laat je niet in een hokje stoppen. Doorbreek de vooroordelen en laat zien wat je werkelijk kan.

~ Ga de uitdaging aan. Als het je lukt, gaan er nieuwe deuren voor je open en als het je niet lukt, dan hebt je het tenminste geprobeerd. In beide gevallen heb je meer bereikt dan anderen die veilig aan de kant blijven staan.

~ 'Kracht wordt je niet gegeven. Je moet het nemen.' - Beyoncé

~ Als je niet in jezelf gelooft, wie dan wel? Geloof in jezelf op de momenten dat niemand in jou gelooft, want alleen jij kan zorgen voor verandering.



bron foto: weheartit

Geen opmerkingen:

Een reactie posten