maandag 9 juni 2014

Zumba Fitness + playlist

Zumba is geïnspireerd door de Latijns-Amerikaanse dans en muziek. Het is een leuke manier van sporten, want van elke work-out wordt er een feestje gemaakt. Je danst op swingende muziek en je krijgt energie van het opzwepende ritme. Het belangrijkste van Zumba is om lol te hebben. Lach tijdens het dansen en verlies jezelf in de muziek. Resultaat: een strak lichaam en een goed gevoel. 

Het is niet alleen plezier maken, maar ook hard werken. Je verbrandt vet en je verstevigt je spieren met een Zumba work-out. Doordat je zoveel plezier hebt tijdens het dansen, heb je het niet eens meer door dat het zo zwaar is. Zolang je alles doet vol overgave en met een grote lach op je gezicht, dan is de work-out zo voorbij. Je hebt geen danservaring nodig om Zumba te doen. Het zijn makkelijke stapjes en de stapjes zullen je toch flink aan het zweten krijgen.

Zumba verbetert je conditie, versterkt de spieren van je buik, billen, benen en bovenlichaam, verbetert je hart- en longfunctie en helpt veel calorieën te verbranden. Je krijgt veel energie van de exotische liedjes en intense work-out. Ben je enthousiast geworden? Doe dan eens mee aan een Zumba les bij een fitnessschool bij jou in de buurt. Of leer wat basispasjes op YouTube. 

Zumba Fitness playlist
Shakira - Dare (La La La)




Bron foto: weheartit

Geen opmerkingen:

Een reactie posten