woensdag 11 juni 2014

MoodieZ

MoodieZ is een mindstyle magazine voor jongeren. Je herkent het tijdschrift aan de vrolijke kleurtjes, unieke vormgeving en leuke illustraties (kijk maar naar het plaatje hierboven en het tijdschrift onder aan de pagina). Elk nummer heeft een eigen thema met een tijdloos onderwerp, waardoor het tijdschrift ook leuk is om later weer terug te lezen. Na het lezen van dit tijdschrift krijg je een goed gevoel (over jezelf), want alle artikelen brengen een positieve boodschap met zich mee. Natuurlijk worden er ook serieuze problemen besproken, maar altijd met een positieve draai of een belangrijke les die je eruit kan halen.

Ben je op zoek naar een tijdschrift dat inspireert en met onderwerpen waar je jezelf in kan herkennen? Dan is MoodieZ het perfecte tijdschrift voor jou, met mooie fotoreportages, inspirerende citaten, zelfreflecterende testen en goed geschreven artikelen. Wil je een oud nummer lezen? Dat is geen problemen. In de webshop kan je oudere edities gemakkelijk bestellen. Het tijdschrift is een leuke cadeautip, bijvoorbeeld nummer 4 met het thema 'Geluk' is een mooi cadeau voor een vriendin.

Lezers krijgen van het tijdschrift MoodieZ veel de kans om hun eigen input te geven. Je kan een gastblog of een gastcolumn voor MoodieZ schrijven en wie weet wordt die wel gepubliceerd. De redactie neemt alle tijd om met liefde de mailtjes van hun lezers te lezen. Heb je op- of aanmerkingen? Die zijn altijd welkom. MoodieZ organiseert regelmatig high tea's om te luisteren naar wat de lezers van het tijdschrift vinden.

Volg de facebook pagina van MoodieZ voor inspirerende quotes en leuke winacties. Je kan ze ook volgen op twitter en instagram. Op de vernieuwde website van MoodieZ wordt regelmatig blogs gepost, ook leuk om in de gaten te houden!






Bron foto's: MoodieZ

Geen opmerkingen:

Een reactie posten