dinsdag 10 juni 2014

Geurtjes voor een avondje uit

Bij een speciale gelegenheid hoort een speciaal luchtje. Een opvallend parfum waardoor de aandacht op jou wordt gericht, maar een tikkeltje mysterieus, zodat men zich afvraagt wie jij bent. Deze avond betover jij iedereen met één van deze verleidelijke geuren. Kies de geur die past bij je mood. Welke kant laat jij van je zien vannacht? All eyes are on you tonight...

Romantisch
De geur Trésor Midnight Rose is geïnspireerd door de Franse hoofdstad Parijs, wanneer de zon de hemel bijna onmogelijk diep paars kleurt. Parijs en een zonsondergang is enorm poëtisch. Heb jij zin in een avond vol romantiek? Deze geur van frambozen, bessen en bloemen laat je dromen uitkomen. Flirten was nog nooit zo leuk. Betover je geliefde met deze sprankelende en warme geur van Lancôme.

Zoet
Dolce is een vrouwelijke mix van witte bloemen. De zoete geur doet je denken aan een enorme tuin vol bloemenpracht. Het is niet een heel opvallende geur, maar zachtaardig en subtiel. Dit luchtje is perfect als je alleen de aandacht wil trekken van die ene, bijzondere jongen. Puur en zoet.



Mysterieus
De flacon van Hypnotic Poison doet denken aan de verboden vrucht. Deze mysterieuze geur draagt noten van vanille, Arabische jasmijn en oranjebloesem. De vanille trekt onmiddelijk de aandacht en zorgt voor een onweerstaanbare aantrekkingskracht. 




Sexy
Deze geur, Sexy Amber van Michael Kors, zet je in de schijnwerpers. Verleidelijk, zwoel en sexy. De combinatie van ambergeur, sandelhout en muskus, sinaasappel, mandarijn en witte bloemen, trekt alle aandacht naar jou toe. 














Glamourous

De naam van de geur zegt het al, By Night is de perfecte geur voor een speciale avondgelegenheid. Vier je sensuele en vrouwelijke kant. Het hart van de geur bestaat uit zoete vanille en perzikbloesem. Voel je glamourous op deze onvergetelijke avond. 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten