vrijdag 27 juni 2014

Begin met inspireren

Iedereen heeft een doel in het leven. Weet je al wat jouw doel is? Dit kunnen er ook meerdere zijn, maakt niet uit hoe klein. Maak een stappenplan hoe je dit doel kan bereiken en begin aan die reis. Dat vereist wilskracht en doorzettingsvermogen. Zonder wilskracht, zet je niet door. Maar zonder doorzettingsvermogen, verlies je ook je wilskracht.

Dus geen smoesjes meer, niet meer uitstellen, maar begin met het najagen van je dromen! Dat levert je zoveel mooie dingen op. Je leert nieuwe mensen kennen, je ontdekt je ware passie, je doet ervaring op en je leert voor jezelf op te komen en waar je voor staat. Als je faalt, dan sta je gewoon weer op en ga je verder. Het is geen reden om op te houden, want om succes te krijgen, zal je eerst een aantal keer moeten vallen.

Als je je dromen najaagt, dan inspireer je anderen om dat ook te doen. Het belangrijkste is om jezelf te blijven bij alles wat je doet. Laat je niet neerhalen door anderen mensen. Waarschijnlijk zijn ze alleen maar jaloers dat je je dromen waar durft te maken. Deel je passie met anderen en je wordt een voorbeeld. Begin met het najagen van je dromen. Jouw eigen verhaal inspireert, deel het met anderen. Je zult een inspiratiebron zijn voor andere mensen en zij zullen zichzelf aanzetten om ook hun dromen te gaan volgen. Als je zo'n inspiratie voor een ander kan zijn, is dat erg mooi.


Bron foto: weheartit

Geen opmerkingen:

Een reactie posten