zaterdag 28 juni 2014

Sprankelende ogen

Krijg je weleens te horen dat je boos of verveeld kijkt, terwijl je je zo niet eens voelt? Of heb je last van vermoeide ogen? Lees dan nu verder en kom er achter hoe je je ogen kan laten sprankelen. 

Food
Vitamine C is een belangrijke vitamine voor je ogen. Er zit veel vitamine C in kiwi, bessen, citrusvruchten en aardbeien. Ook is vitamine A belangrijk. Vitamine A zit in spitskool, worteltjes (dus wortels zijn echt goed voor de ogen!), sinaasappels, mandarijnen en bananen. Eet elke dag je dagelijkse hoeveelheid groente en fruit en niet alleen je ogen, maar jij zelf zal er helemaal frisser uit zien!

Make-up
Je kan je ogen meer laten spreken door te leren highlighten. Breng lichte of zelfs witte eyeliner aan op de onderste binnenste rand van je oog. Hierdoor lijken je ogen groter. Doe mascara op en volg met een zwarte eyeliner de natuurlijke lijn van je wimpers. Doe dit heel lichtjes - geen dikke lijn - want zo ziet het er het meest natuurlijk uit. Breng in de binnenste ooghoeken een lichte (glanzende) oogschaduw aan. Gebruik deze oogschaduw ook onder je wenkbrauw. Zo heb je een natuurlijke look die je ogen meer laten spreken. 

Passie
Als je gelukkig bent en zelfverzekerd in het leven staat, dan straal je dat uit. Van top tot teen. Doe datgene waar je passie ligt. Bezig zijn met je passie wakkert het vuur in je aan. Dat is een oneindig brandende vlam die gloeit en warmte uitstraalt. Iemand die over zijn passie praat, is erg enthousiast en er verschijnt vanzelf een natuurlijke schittering in zijn of haar ogen. Passie gaat je tot aan het hart, het is heel belangrijk voor je. Make-up laat je ogen meer spreken, maar als je je ongelukkig voelt, valt dat nog steeds in je ogen af te lezen. Ze zullen leeg en uitdrukkingsloos staan. Je ogen zijn namelijk de poorten naar je ziel. Ga genieten van alle dingen in het leven en de lichtjes in je ogen zullen aanwakkeren. Ga doen waar je passie ligt, voel je gelukkig en die twinkeling komt vanzelf in je ogen. 

Verder moet je zorgen dat je genoeg slaap krijgt. Door slaaptekort krijg je wallen en kleine oogjes, waardoor je er moe uit ziet. Dan is die sprankeling nergens te bekennen! Ga eens op tijd naar bed vanavond. Een goede nachtrust doet wonderen. 

                                                          



bron foto: weheartit

Geen opmerkingen:

Een reactie posten