woensdag 18 juni 2014

Beauty food

Gezonde huid

Kersen
Er zitten veel antioxidanten in kersen. Er zit ook veel vitamine A in kersen en er zit een antibacterieel stofje in waardoor giftige stoffen uit je bloed wordt gehaald en bacteriƫn onder je huid wordt weggehaald.

Avocado
Als je regelmatig avocado eet, dan kan je huid zichzelf steeds beter herstellen. Heb je veel last van littekens en/of een verbrande huid? Begin dan met het eten van avocado en je huid zal beter helen. Je huid wordt van binnenuit gehydrateerd. Er zitten veel vitamine A en E in avocado.

Chia zaad
Wil je een egale huid? Verwerk dan chia zaad door je yoghurt, salade of andere maaltijd. Chia zaad vermindert acne en geeft je huid een gezonde glans.

Sprankelende ogen

Wortel
Vroeger werd er tegen je gezegd dat je je worteltjes moet eten, want het is goed voor je ogen. Dat blijkt ook echt waar te zijn! Door het eten van wortelen houd je je ogen gezond en sprankelend. Dit komt door de vitamine A, B2, C en E die er in wortels zitten. Al deze vitamines zijn belangrijk om je ogen te beschermen en gezond te houden.

Glanzende haren

Nootjes
Door walnoten te eten, wordt je haar sterker en je haar zal sneller gaan groeien. Walnoten zijn de perfecte snack voor iemand met breekbaar en langzaam-groeiend haar. Eet nootjes voor een gezondere hoofdhuid. Cashewnoten, pecannoten en amandelen zitten vol met zink. Een zinktekort kan tot haaruitval leiden.  


Bron foto: weheartit

Geen opmerkingen:

Een reactie posten