dinsdag 29 april 2014

Zonnebrillen mix

Zonnebrillen zijn een echte must have als de zon schijnt. Je beschermt je ogen tegen het felle licht van de zon én tegelijkertijd zie je er fashionable uit! Vind je het lastig om een zonnebril uit te zoeken die goed bij je past? Kijk naar je gezichtsvorm en koop aan de hand daarvan een zonnebril.

1. Wayfarer (= trekker/voetreiziger) zonnebril
Heb je een ovaal gezicht? Dan heb je hoge jukbeenderen en een smal toelopende kin. Dit is een hele fijne gezichtsvorm, want hier staat eigenlijk alle zonnebrillen wel goed bij. Heb je een rond gezicht? Dan is dit een goede zonnebril voor je, want het perfecte montuur is recht of hoekig en donker van kleur, zodat je gezicht smaller en langer lijkt in plaats van rond.

                   
2. Piloten bril
Deze bril past goed bij mensen met een diamant-vormig gezicht. Je hebt een smal voorhoofd, brede(re) jukbeenderen en een smalle kin. Deze bril maakt je voorhoofd optisch wijder, vanwege de rechte lijn aan de bovenkant en de ronde lijn aan de onderkant. 


3. Ronde hippie zonnebril
Heb je een hoekig en vierkant gezicht? Dan zijn je voorhoofd en kaaklijn ongeveer gelijk. Deze ronde brilvorm maakt je gezicht wat langer. Neem niet een te bril met te grote glazen, dat staat weer niet mooi bij deze gezichtsvorm. Heb je een hoekig en lang gezicht? Ga dan voor een groot montuur, want grote ronde glazen maken je gezicht juist optisch minder lang. De ronde en ovale vormen verzachten de harde hoekige lijnen in je gezicht.  



4. Cat-eye zonnebril
De cat-eye staat goed bij mensen met een diamant-vormig gezicht. Vooral als de montuur wat meer vierkant is. Is het een meer ronder of ovaal montuur? Dan staat de cat eye goed bij een ovaal gezicht, want eigenlijk staan alle zonnebrillen wel goed bij een ovaal gezicht.  

                            








bron foto's: weheartit


1 opmerking: