zaterdag 19 april 2014

Dress to impress

Dress to impress, maar hoe weet je wat voor kleren je op welk moment moet dragen? Ik geef je voor elke situatie wat tips.


Eerste date
Op je eerste date wil je jezelf van je beste kant laten zien, maar overdrijf niet. Blijf gewoon jezelf. Hou je outfit dicht bij je eigen kledingstijl, maar doe er net een beetje meer moeite op. Als je het overdrijft, krijgt je date geen goed beeld van wie je echt bent. Draag verder iets gemakkelijks, je wilt niet dat je bijvoorbeeld heel de tijd je rok omlaag moet trekken, omdat dat die ene rok is die steeds omhoog kruipt.




Sollicitatiegesprek
Kleed je netjes. Denk aan een simpel topje, colbertje en een nette broek. Nu geldt ook weer: overdrijf niet, blijf dicht bij jezelf. De werkgever moet een beeld krijgen van wie jij bent, dus laat jezelf zien zoals je bent, maar dan met een professionele touch.




Uitgaan
Ga je een avondje uit met je vriendinnen? Trek alles uit de kast! Doe een glittertopje aan met een strakke broek, zodat je opvalt. Of ben je op zoek naar een leuke jongen? Doe een sexy jurkje aan. Niet te sexy, want dan wordt het ordinair. Glitters, printjes, pailletjes, kant... alles kan op een avondje uit!




Date met je vaste vriend
Je kent elkaar al lang en je vriend heeft je al vaak in je joggingsbroek en lievelingstrui gezien. Deze avond gaan jullie romantisch op date, dus pak eens een keertje uit met je outfit om hem te verrassen. Doe iets aan waarin je op het mooist uit ziet, speciaal voor hem. Dat geeft hem een goed en trots gevoel. Misschien heeft hij al weleens gehint dat hij het leuk vind als je eens een keer een rokje draagt of dat leuke topje van je draagt. Doe dat dan ook! Je zal hem heel gelukkig maken.





Auditie
Het ligt er natuurlijk een beetje aan waar je auditie voor doet, maar als je auditie doet voor bijvoorbeeld The Voice, wees niet bang om met je kleren uit te pakken. Maak er geen Lady Gaga-outfit van (tenzij je dat helemaal jou ding is), maar je outfit moet toch wel on stage proof zijn. Zorg ook tegelijk dat je je goed kan bewegen in je outfit. High heels zijn namelijk heel gaaf, maar als je valt tijdens je auditie, dan baal je enorm. Heb je een auditie voor een toneelstuk of een filmrol? Draag dan kleren die passen bij het karakter waar je auditie voor doet.



Festival
Het festivalseizoen begint vaak als het weer lekker weer is. Doe dus niet te warme kleren aan. Zorg dat je je in laagjes kleed, zodat je iets uit kan doen als je het warm hebt of juist weer aan kan doen als je het weer koud krijgt. Waarschijnlijk sta je heel de dag te dansen en te springen op een veld, doe dus makkelijke kleren en schoenen aan.




Bron: weheartit

Geen opmerkingen:

Een reactie posten