zaterdag 26 april 2014

Inspirerende talentvolle mensen

Deze mensen hebben talent en hebben hard gewerkt om er succes mee te krijgen. Ze zijn inspirerend en talentvol, ieder op hun eigen manier.

~ Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence is een Amerikaanse actrice. Ze is nog maar 23 jaar, maar heeft al vele awards gewonnen voor haar acteerwerk. Het inspirerende aan haar is, dat ze lekker zichzelf blijft in het hectische wereldje genaamd Hollywood vol glitter, glamour en drama. Ze is een nuchtere, grappige vrouw en blijft gewoon zichzelf.



















~ Beyoncé
Onafhankelijk, vrouwelijk en ambitieus: dat is Beyoncé. Ze is een sterke vrouw en heeft de touwtjes zelf in handen als het om haar carrière gaat. Ze spoort meiden aan om hun ambities waar te maken en sterk in hun eigen schoenen te staan.














Shakira
Ze zingt de sterren van de hemel en danst erop los. Ze heeft zelfs een eigen ster op de Hollywood Walk of Fame. Naast muziek maken, doet ze ook veel voor goede doelen. Haar eigen stichting Pies Descalzos komt op voor de straatkinderen in Colombia. Verder is ze goodwill-ambassadeur voor Unicef. Ook biedt ze veel hulp door geld te schenken aan goede doelen.




~ Emma Watson
Emma groeide op in de spotlights. Op jonge leeftijd was ze al te zien in de filmreeks Harry Potter. Ze liet het acteren haar niet in de weg zitten om haar droom om te gaan studeren te vervullen. Na het filmen van de laatste Harry Potter film, ging ze studeren aan Brown University.















bron foto's: weheartit

Geen opmerkingen:

Een reactie posten