donderdag 24 april 2014

De 7 innerlijke schoonheden

Je hebt al vast weleens gehoord van de 7 schoonheden, maar die gaan alleen over het uiterlijk. Een beeldschoon uiterlijk is niks waard als het innerlijk niet mooi is. Er zijn veel goede eigenschappen die een mens kan hebben. In mijn ogen mogen deze eigenschappen zich plaatsen in het lijstje: de 7 innerlijke schoonheden.

1. Liefdevol
Je hebt een warme persoonlijkheid. Je bent vriendelijk, teder, zorgzaam en je geeft veel liefde. Hiervoor ontvang je veel liefde terug van je vrienden en familie. Ze krijgen veel aandacht van je en voelen zich zo nooit alleen. Je laat de mensen om wie je geeft geliefd voelen.

2. Positief
Je hebt een positieve kijk op het leven. Je straalt als je lacht en je positieve energie werkt aanstekelijk. Misschien heb je het niet door dat je een grote invloed hebt op je omgeving, maar als zij je zien, kunnen ze niet anders dan lachen. Jou lach werkt als een betovering en bezweert iedereen die je tegenkomt. Jouw vrolijke en positieve uitstraling laat iedereen gelukkig voelen. Ook al zit het even tegen, jij blijft optimistisch.



3. Begripvol
Je kan je goed inleven in een ander. Voor je vrienden ben je hun steun en toeverlaat. Je kan goed naar ze luisteren en je begrijpt ze ook echt. In moeilijke tijden ben je er voor de mensen die belangrijk voor je zijn.

4. Betrouwbaar

Je bent eerlijk en mensen vertrouwen je snel. Je zou nooit in je leven een geheim verklappen. Vrienden weten dit en nemen je daarom vaak in vertrouwen.

5. Open-minded
Je oordeelt niet meteen als je iemand ziet. Je wilt een persoon eerst echt leren kennen. Verder probeer je overal het goede in te zien en sta je open om nieuwe dingen uit te proberen. 

6. Individualiteit
Je durft jezelf te zijn en je eigen mening te geven. Je loopt niet mee met de grote groep, maar je volgt je eigen hart. 

7. Dankbaar
Je bent gelukkig met wat je hebt en je neemt niks voor lief. Je bent dankbaar voor alles in het leven en laat dit ook blijken, ook al is het maar een klein gebaar. De kleinste dingen kunnen je al gelukkig maken. Mensen vinden je sympathiek.


Welke innerlijke schoonheden heb jij?



bron foto: weheartit

Geen opmerkingen:

Een reactie posten