woensdag 16 april 2014

Laat je innerlijke schoonheid stralen

We voelen ons allemaal wel eens onzeker, niet goed genoeg en/of niet mooi genoeg. Je voelt je klein en misschien niet eens geaccepteerd. Je valt in een spiraal van negativiteit en alles lijkt tegen te zitten.Alleen jij kan die spiraal doorbreken! Laat je innerlijke schoonheid stralen, dan zien mensen wie je echt bent. Het kan eng zijn, want niet iedereen zal je accepteren, maar die mensen zijn dan gewoon niet de juiste vrienden voor je. Wees jezelf en er zullen genoeg mensen zijn die wel van je houden om wie je bent.
Echte schoonheid zit van binnen. Het is niet iets wat mensen kunnen zien, maar je kunt het wel uitstralen. Wees jezelf en geloof in je innerlijke kracht. Iedereen is anders, maar je bent mooi zoals je bent. Je bent uniek!

Hoe kan je stralen? Door te lachen en het echt te menen. Een lach helpt je te ontspannen, je voelt je goed en je krijgt een stroom van positieve gedachtes. Tijdens het lachen komen er endorfine vrij in je hersenen, waardoor je je gelukkig voelt en stress vermindert. Lachen is gezond en je zult stralen!


Als je samen met anderen mensen lacht, voel je je verbonden met hen en stel je jezelf meer open. Hartstikke interessant om te weten toch? Je humeur werkt aanstekelijk. Ben je vrolijk dan steek je ook je omgeving aan. Omgekeerd kan jij ook beïnvloed raken door de stemming van mensen om je heen, maar als jij positief in je schoenen staat, ben je hier beter tegen bestand.Kortom, lach en denk positief. Je zult stralen en dit werkt positief op je omgeving. Drink verder genoeg water en zorg voor genoeg slaap.


So smile today!



xoxo


bron foto's: weheartit

Geen opmerkingen:

Een reactie posten