maandag 28 april 2014

Zomerse geuren

Deze frisse en/of bloemige geuren zijn perfect voor in de lente en de zomer: zwoel, maar licht. Het zal menig hart sneller laten kloppen!

1. Lancôme - La Vie est Belle Eau Légère
De topnoten peer en zwarte bes geven een zoete geur. De hartnoten bestaan uit iris, Arabische jasmijn en oranjebloesem en de basisnoot bestaat uit patchoeli, praline en vanille. Deze geur is een variant op La Vie est Belle en is speciaal ontwikkeld voor de zomer. Een bloemig parfum wat je doet denken aan de zoete en kleurrijke bloemenvelden.



2. Georgio Armani - Sì
De hoofdingrediënten van deze geur zijn zwarte bessen, chypre en muskushout. Daarnaast bevat de geur roos, patchouli, vanille en fresia. Sì behoort bij de chypre geurfamilie. Het is een zacht en vrouwelijk parfum. 


3. Chloé - My Little Chloé
De aroma van een rozentuin is gevangen in het klassieke vintage flesje van Chloé. Het luchtje is subtiel en luchtig. Een heerlijke combinatie van roos en citrus.




4. Dior - Miss Dior Blooming Bouquet
Fris en bloemig, Miss Dior Blooming Bouquet is een aangename geur voor een stralende lente dag. De fruitige topnoten worden gecombineerd met een floraal hart van Pioenrozen. De geur zelf is net zo sprankelend als het romantische parfumflesje.

                    

5. Dolce & Gabbana - Dolce
Dolce is een zachte bloemengeur. Het hart bestaat uit de unieke combinatie van witte waterlelie, witte narcis en witte amaryllis. Elegant, fris en vrouwelijk. 


bron foto's: weheartit

Geen opmerkingen:

Een reactie posten