vrijdag 11 juli 2014

Wat te doen op een regenachtige dag

Zomer? De laatste paar dagen merken we daar maar weinig van. De lucht ziet grauw en het lijkt maar niet op te houden met regenen. Hier wat tips met leuke dingen om te doen als het weer even tegenzit. 

1. DIY'en
Laat de creatieveling in je los en ga doe het zelven. Heb je oude sieraden die er een beetje roestig uit zijn gaan zien? Met deze DIY van Lauren Conrad kan je je sieraden nieuw leven inblazen. Nog een DIY die met sieraden te maken heeft: maak een ketting met nagellak. Het geeft een erg mooi resultaat! Type op Google 'DIY' in en je komt nog vele andere leuke projecten tegen.

2. Lezen
Een goed boek is een prima tijdverdrijf. Als een verhaal je echt te pakken krijgt, dan lees je er zo doorheen. Vind je lezen niet leuk? Lees dan deze redenen waarom het goed is om te lezen! Geen inspiratie? Neem dan een kijkje bij de boeken top 3.

3. Moodboard maken
Een moodboard is leuk en handig om te maken. Kies als eerste een onderwerp. Als je een nieuwe kledingstijl wilt ontdekken, gebruik dan allemaal plaatjes van kleding. Wil je een bord vol inspiratie? Maak er dan een lifestyle moodboard van vol met quotes en mooie plaatjes. Verzamel plaatjes op internet, uit tijdschriften en folders. Dan kan het knippen en plakken beginnen!

4. Je kamer herinrichten
Nu je toch binnen zit, is het een goed idee om eens goed naar je kamer te kijken. Tijd genoeg om te bedenken wat je er anders mee wilt. Maak een plattegrond op een A4'tje en verplaats de meubels steeds totdat je een goed idee krijgt. Misschien kom je op ideeën om nieuwe dingen te kopen voor je kamer of je kamer een fris kleurtje te geven.

5. Jezelf verwennen
Licht uit, kaarsjes aan, gezichtsmaskertje op en rust. Ga even lekker achterover zitten en geniet, neem de tijd voor jezelf. Neem daarna een lekker bad, scrub je lichaam, lak je nagels en doe je haar eens een keer anders.

6. The Bored Jar
Een leuk idee wat ik tegen kwam op weheartit. Maak allemaal briefjes met leuke, grappige ideeën en stop ze in een oude jampot. Als je je verveelt (of als je niet weet wat je moet doen op een regenachtige dag), pak dan een briefje uit je Bored Jar. 





















Bron foto: weheartit

Geen opmerkingen:

Een reactie posten