dinsdag 22 juli 2014

Polaroid kiekjes maken



Ouderwets foto's maken met een polaroid camera, hoe leuk is dat? De foto's worden meteen afgedrukt, je kan een lief berichtje onder je foto schrijven en de polaroids meteen in je kamer ophangen.

Met de fujifilm instax mini 8 kan je ook beginnen je eigen polaroid foto's te maken. De camera is makkelijk in gebruik en ziet er ook nog eens leuk uit. Het nadeel is wel dat film erg duur is. De instax is in vijf kleuren beschikbaar: wit, blauw, roze, geel en zwart. Modemusthaves heeft een eigen gecustomizede versie van de polaroid camera. Wel wat duurder, maar het oog wilt ook wat!

Het is een erg leuk hebbedingetje. Voor de keren dat je de camera zal gebruiken, is het wel een prijzige camera. Het is grappig om met een polaroid kiekjes te maken, maar uiteindelijk zal je toch weer snel je 'gewone' camera gaan gebruiken. Je kan er helaas niet zoveel mee als een compactcamera of een spiegelreflex, maar voor de echte fotografiefanaat is dit toch wel een echte
musthave! Organiseer een fotoshoot met je vriendinnen, fun gegarandeerd! Of maak foto's van dingen die je inspireren en prik deze plaatjes op je moodboard. 

























Bron foto: instagram Modemusthaves

Geen opmerkingen:

Een reactie posten