vrijdag 18 juli 2014

De weg naar geluk #10

Anders kijken, meer zien

Anders kijken, meer zien is de nieuwe slogan van Nederland 3. Het is een goede quote, laat je erdoor inspireren. Ga anders tegen de wereld aan kijken. Zo worden je dagelijkse klusjes plots heel anders en lukt het je misschien om andere mensen beter te begrijpen. Je zult je veel meer open-minded voelen als je alles in een ander daglicht ziet.

Geniet van alle schoonheid om je heen. Als je goed om je heen kijkt, kan je in elk schepsels schoonheid vinden. Je moet er alleen voor open staan. Stel je hart hiervoor open en kijk met een andere blik. Het is een mooie gave om het goede in dingen te kunnen zien. Het geeft jezelf ook een andere uitstraling. Door meer te zien, straal je meer.

Geloof in magie, geluk, toeval, het lot en de eeuwigheid. Zoals Roald Dahl zegt: 'And above all, watch with glittering eyes the whole world around you because the greatest secrets are always hidden in the most unlikely places. Those who don't believe in magic will never find it.' Wees nieuwsgierig, kijk om je heen. Geloof in jezelf en geeft niet op als je niet meteen vind waar je naar opzoek bent. Als je je blik verruimt dan zal je uiteindelijk vinden waar je naar zocht. Of misschien was je nooit op zoek, maar door anders te kijken, vind je toch het antwoord.



Bron foto: weheartit

Geen opmerkingen:

Een reactie posten