donderdag 17 juli 2014

Colbie Caillat's mooie boodschap

Heb je het nieuwe liedje 'Try' van Colbie Caillat al gehoord? Het lied gaat over de druk om 'perfect' te zijn. Onzekere vrouwen proberen zich steeds mooier te voelen door veel make-up te gebruiken, maar de waarheid is dat je er nooit zo mooi uit zal zien als supersterren in een videoclip of een model in een tijdschrift, want die plaatjes worden nog enorm gephotoshopt. Geen één mens ziet er zo uit. Colbie Caillet zegt dat je niet zo je best hoeft te doen. Je hoeft jezelf niet te veranderen, want je bent mooi zoals je bent. Maak je niet druk om wat anderen over je denken, het gaat erom dat je gelukkig bent met jezelf. Is dat geen mooie boodschap? 

Bij een mooi lied met een ontroerende tekst hoort een inspirerende videoclip. In het begin van de videoclip zie je dat Colbie Caillat en andere vrouwen overdreven zijn opgemaakt. Dan verschijnen de make-up doekjes en haalt iedereen beetje bij beetje de make-up eraf. Ook krijg je te zien wat een filter kan doen in een videoclip. Deze verdwijnt en plotseling ziet de huid van Colbie Caillat er een stuk minder egaal uit en meer natuurlijk! Van jong tot oud, iedereen ziet er prachtig uit in de videoclip.

Zo zie je maar weer dat een stralende lach en zelfvertrouwen veel mooier is dan jezelf verstoppen achter een dikke laag make-up. Dat is nergens voor nodig. Geloof in jezelf en in je natuurlijke schoonheid. Laat 'perfectie' los en dat zal bevrijdend voelen. Dan pas kan je innerlijke licht echt gaan stralen.

Het liedje 'Try' staat op haar album 'Gyspy Heart Side A' en is nu te koop. Beluister het liedje en bekijk de videoclip hier:



Geen opmerkingen:

Een reactie posten