donderdag 31 juli 2014

Blog favourites

Oeps! Bijna vergeten. De blog favourites van vorige maand. Beter laat dan nooit, dit zijn mijn favoriete artikelen van juni!

1. Funny clip: who is Ryan Lewis?
Hier heb ik zo hard om moeten lachen. Dit filmpje blijft leuk om te kijken!

2. Het meisje in de spiegel
Dit is een blog met een belangrijke message. Ook al heb je 'm al een keer gelezen, het blijft een goede reminder. Wees niet te hard voor jezelf. Je bent mooi zoals je bent, geloof daarin. Ga uit van je goede eigenschappen en stop met vergelijken. Ons negatieve zelfbeeld is vervormd door de media, er klopt helemaal niks van.

3. De juiste snaar raken
Muziek is mooi, zielig, krachtig, liefdevol, klein, groots, verdrietig, uniek.... Muziek kan alle vormen aannemen. Elk songtekst heeft een andere betekenis, elk akkoord heeft een andere sfeer, elke stem en instrument heeft een andere klankkleur en elke toon heeft een ander effect. Omdat muziek zo veelzijdig is, kan het veel verschillende emoties oproepen. Dit kan ook nog eens verschillen per persoon. Haal je troost uit muziek of vier juist geluk met muziek. 

4. ROOM for thought
Een leuke app die je een handje helpt om elke dag stil te staan bij wat je aan het doen bent. Je krijgt een melding op je telefoon en moet op dat moment een foto maken. Dit moment is elke dag anders! Word je meer bewust van de kleine dingen. Alle foto's worden opgeslagen in een persoonlijk fotoboek, zodat je deze kleine momentjes weer kan zien en herbeleven. 

5. Het geheim achter kunst
Kunst verschijnt in alle vormen en maten. Wees niet bang, je hoeft geen kunstenaar te zijn om kunst te kunnen maken. Iedereen kan kunst creƫren. Luister hierbij naar je hart, want het is belangrijk om te doen wat je het liefste doet. Op die manier zal je creativiteit gaan stromen. Lees deze blog om achter het geheim van kunst te komen. Wanneer worden mensen geraakt door een kunstwerk?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten