maandag 22 september 2014

Seasons of love: autumn

De zomer is voorbij. We zijn weer hard aan het werk, het weer wordt somberder en de bladeren beginnen te verkleuren. Melancholisch denken we terug aan de geweldige herinneringen die we deze zomer weer hebben gemaakt. Maar, de herfst heeft ook zo zijn charmes. Word ook verliefd op dit betoverende seizoen. 

~ De bladeren van de bomen kleuren prachtig rood, geel en warmbruin. De bossen zien er schilderachtig uit.
~ Je kan leuke foto's maken in de natuur: gooi de gevallen bladeren omhoog en laat iemand een foto maken als de blaadjes naar beneden fladderen.
~ Het getik van regen tegen het raam en op het dak is zo rustgevend. Vooral als je in bed ligt.
~ Je kan weer warme chocolademelk gaan drinken zonder dat mensen je raar aankijken!
~ De seizoenswisseling is een goed excuus om nieuwe spulletjes te kopen voor je kamer en je huis herfst-klaar te maken. Kom maar op met die leuke accessoires.

~ Het is ook een goed excuus om nieuwe kleren te gaan kopen natuurlijk.
~ Verzamel dennenappels in het bos en leg ze in de tuin neer als versiering.
~ Dansen met je lover in de regen en om het af te maken: sluiten jullie af met een kus.
~ Een indian summer meemaken. Dan heb je een zwoele, warme dag tijdens de herfst. Eigenlijk zomer in herfst dus!
~ De natuur ziet er beeldschoon uit als het heeft geregend. Spinnenwebben worden echte kunstwerkjes en er liggen parels van water op bladeren en bloemen.

~ De kleuren van de bladeren zorgen voor een romantische sfeer.
~ Je vader doet veel moeite om de tuin bladvrij te maken en als hij één grote berg bladeren heeft, ontsnapt de hond naar buiten en springt hij in de berg met bladeren. Alhoewel het best sneu is voor je vader, kan je het niet helpen dat je lacht. Het liefst spring je er zelf ook eens een keer in.
~ Het zal vaker mistig zijn en oke, dat is niet fijn in het verkeer, maar het ziet er zo sprookjesachtig en mysterieus uit.~ Als je het koud krijgt, kan je lekker onder een fleece-dekentje kruipen. Warm én zacht.
~ Geef je garderobe een make-over. Zeg 'tot ziens' tegen je zomerkleding en zeg 'hallo' tegen fijngebreide vesten, wollen sjaals, schattige vestjes en sexy laarzen.

~ Herfst is het perfecte seizoen om boswandelingen te maken. Het bos heeft een prachtig kleurenpalet van rood, geel, bruin en goud, waar je een warm gevoel van binnen krijgt. Bovendien is het ook nog eens gezond om naar buiten te gaan en lekker in beweging te zijn. 




Wat is jouw favoriete seizoen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten