donderdag 4 september 2014

Schoonheid straal je uit

Iemand die zegt dat schoonheid alleen van buiten te zien is, wordt oppervlakkig genoemd en iemand die zegt dat schoonheid van binnen zit, wordt een geromantiseerde leugenaar genoemd. Wat als ik zeg dat allebei waar is? Schoonheid zit van binnen én buiten. Innerlijk en uiterlijk kunnen niet zonder elkaar. Wie wordt er mooier gevonden: een persoon met een geweldig innerlijk en een niet zo bijzonder uiterlijk of een persoon met een buitengewoon uiterlijk en een verrot innerlijk. Dan zullen negen van de tien mensen kiezen voor degene met het mooie innerlijk.

Waarom? Je innerlijk straal je uit. Je kan zo mooi zijn als je wilt, maar als je toch zo groen ziet als een monster door de jaloezie, dan zullen veel jongens je laten staan. Bij iemand met een lieve persoonlijkheid, zijn we geneigd om te kijken naar de mooie aspecten van zijn of haar uiterlijk. De minder mooie dingen, kijken we overheen. Aan de andere kant zie je alleen de niet zo mooie dingen aan het uiterlijk van iemand die je niet mag. Het draait allemaal om je uitstraling.

Welk eigenschap is nou het meest aantrekkelijk? Op nummer één staat zelfvertrouwen. Iemand met zelfvertrouwen straalt uit dat hij gelukkig is. Wat is er nou sexier dan iemand die goed in zijn vel zit? Een zelfverzekerde uitstraling heeft een enorme aantrekkingskracht. Heb je niet zoveel zelfvertrouwen? Fake it untill you make it. Tover een lach op je gezicht, trek kleren aan waar je je goed in voelt, voel je gelukkig en blijf vooral jezelf. Pas op dat je zelfvertrouwen niet verwart met arrogantie. Blij met jezelf zijn is goed, maar jezelf beter vinden als iedereen, wordt niet als aantrekkelijk beschouwd.

Het is dus waar, schoonheid straal je uit. Wees trots op jezelf, zet je mooiste lach op en begin met stralen! Je bent op je mooist, als je jezelf bent. Want jij bent uniek.



Bron foto: weheartit

Geen opmerkingen:

Een reactie posten